Euro

De Euro wordt in veel landen gebruikt als munteenheid. Deze wordt weergegeven als . Ook op de valuta markt is de euro een veelgebruikte valuta. De ISO code voor deze munt is EUR. De Euro wordt sinds 1992 gebruik. Sinds 1999 worden ook de obligaties, valuta en opties aan de beurs in de euro weergegeven. Dit is dan ook de reden dat de euro mee wordt genomen bij de berekeningen die u kunt doen op currencyconvertor.nl.

Voor 100 Euro krijgt u:

TOP ValutaOpenHuidige Koers
USD  105,44105,44   (Amerikaanse dollar)
GBP  70,6270,62   (Engelse Pond sterling)
JPY  12.811,5412.811,54   (Japanese yen)
NOK  865,18865,18   (Noorse Kroon)
SEK  910,34910,34   (Zweedse kroon)
TRY  275,00275,00   (Turkse lire)
Alle koersen van de Euro

Euro's per 100:

TOP ValutaOpenHuidige Koers
USD  94,8494,84   (Amerikaanse dollar)
JPY  0,780,78   (Japanese yen)
NOK  11,5611,56   (Noorse Kroon)
GBP  141,61141,61   (Engelse Pond sterling)
SEK  10,9810,98   (Zweedse kroon)
TRY  36,3636,36   (Turkse lire)
Disclaimer: alle koersen zijn minimaal 15 minuten vertraagd wegens wettelijke bepalingen, via de De plus 500 software kunt u de koersen wel in realtime zien.

Euro

Het gaat er om dat u weet wat de koers van de euro is wanneer u gaat handelen. Het is belangrijk dat u weet wat u gaat doen en of dat de valuta u winst kunnen gaan bezorgen. Wanneer u valuta voor een gunstige prijs kunt kopen is de kans groot dat u veel winst kunt gaan maken, maar dan moet u de valuta wel op het juiste moment weer verkopen. Let er daarom goed op wat het laatste nieuws gaat doen op deze markt, deze informatie vindt u op Plus500. Maar ook de website currencyconvertor.nl kunt u niet missen want hier kunt u gratis gebruik maken van het omrekenen. Als u bijvoorbeeld wilt weten hoeveel de euro waard is omgerekend naar de Amerikaanse Dollar of een andere valuta dan kunt u hier gebruik van maken. Met een paar drukken op de knop weet u wat de koers is van deze valuta.

Bent u al bekend met de euro op de valuta markt, dan wordt het nu de hoogste tijd om ook kennis te maken met de andere valuta. Deze vindt u ook op currencyconvertor.nl en ook hier kunt u gratis alles berekenen. U kunt ook eens kijken hoe de koersen nu staan, ook als u nog niet wilt gaan handelen, u kunt dan namelijk u zelf voorbereide op de mogelijkheden. Als u namelijk snel gebruik kunt maken van currencyconvertor.nl dan kunt u ook snel beslissingen nemen wanneer u valuta gaat kopen. De keuze is aan u, wilt u wel veel winst maken en valuta voor een mooie prijs verkopen dan is het belangrijk dat u snel de keuze kunt maken en dan kunt u niet zonder currencyconvertor.nl en Plus500. Hier vindt u namelijk het laatste nieuws en het omrekenen is gratis, daarom kunt u deze websites maar beter opslaan in uw favorieten.

Zorgt u er voor dat u de koers van de euro snel kunt berekenen en ook om kunt rekenen naar andere valuta. Zo kunt u de valutamarkt goed betreden en kunt ook tijdens het zoeken naar valuta bekijken wat de koersen zijn. De website houdt alles goed bij en u kunt dag en nacht gebruik maken van de tool. Neem daarom de website currencyconvertor.nl nu op in uw lijst met favorieten en neem even de tijd om te kijken hoe deze tool werkt. Op deze manier komt u er achter dat u snel een eenvoudig gebruik kunt maken van deze mogelijkheid. U kunt niet meer anders wanneer u weet hoe het eenmaal werkt! U hoeft niet meer zelf te rekenen, alles wordt nu voor u berekend!

Euro Calc

Voor
Krijgt u
Forex platform