Pond

De Engelse Pond wordt ook wel de pond sterling genoemd. Het gaat ome munteenheid van het Verenigd Koninkrijk. Het teken dat hiervoor wordt gebruikt is vaak . Dit wordt dan ook wel gezien als het valutateken. Als u gaat handelen is het dus belangrijk dat u er op let wanneer u dit teken ziet dat u dit ook om kunt rekenen. Als u dit teken zit en u wilt de koers van de euro weten dan kunt u de Engelse Pond en de Euro invullen in de berekeningsmachine op currencyconvertor.nl.

Voor 100 Ponden krijgt u:

TOP ValutaOpenHuidige Koers
EUR  141,61141,61   (Euro)
USD  149,31149,31   (Amerikaanse dollar)
JPY  18.141,8718.141,87   (Japanese yen)
NOK  1.225,141.225,14   (Noorse Kroon)
SEK  1.289,091.289,09   (Zweedse kroon)
TRY  389,41389,41   (Turkse lire)
Alle koersen van de Engelse pond

Pond Sterling per 100:

TOP ValutaOpenHuidige Koers
USD  66,9766,97   (Amerikaanse dollar)
EUR  70,6270,62   (Euro)
JPY  0,550,55   (Japanese yen)
NOK  8,168,16   (Noorse Kroon)
SEK  7,767,76   (Zweedse kroon)
TRY  25,6825,68   (Turkse lire)
Disclaimer: alle koersen zijn minimaal 15 minuten vertraagd wegens wettelijke bepalingen, via de De plus 500 software kunt u de koersen wel in realtime zien.

Pond

Hier kunt u dan binnen een paar minuten zien wat de waarde is van de munten op dit moment. Is het voor u nu gunstig om de valuta te kopen? Misschien heeft u wel een paar weken geleden een groot aantal valuta gekocht en wilt u deze nu verkopen. U kunt dan ook kijken wat de koersen zijn van de andere valuta om te kijken of het nuttig is om uw valuta nu te verkopen.

U wilt natuurlijk een hoop winst maken, maar als de koersen niet gunstig zijn is niet goed om overhaast te gaan verkopen. U kunt dan maar beter even wachten en de valuta hier houden. U kunt dan over een paar dagen weer kijken of de koersen op dat moment wel gunstig zijn. Het gaat er om dat u winst kunt maken en als u alles zomaar gaat verkopen zonder te kijken of de koersen gunstig staan is dat niet goed! U besteedt dan namelijk alleen maar geld aan de valuta, investeren, zonder winst te maken. Het is juist belangrijk dat u winst gaat maken en dat u weer nieuwe valuta kunt kopen. Dit is de reden dat u dan een hoop mensen in het gezin blij kunt maken. U kunt dan laten zien wat u allemaal heeft gekocht en wat u allemaal heeft gedaan om winst te krijgen.

Het kan zomaar zijn dat u binnen een paar dagen een hoop winst heeft, en dit heeft u dan helemaal aan u zelf te danken. Zeker wanneer u een account heeft bij Plus500 en de website currencyconvertor.nl regelmatig gebruikt als u een keuze moet maken. Het is belangrijk dat u ook weet dat de pond wordt verdeeld in 100 pence. Dit kan ook als enkelvoud worden gebruikt dan staat er penny. Het symbool hiervoor is de p.

Denkt u er aan dat u vooraf gaat kijken wat de koers is van deze munt? Kijk goed of de munteenheid zijn waarde heeft en dat u dan pas gaat verkopen zodat u in ieder geval een hoop winst kunt boeken! Het is belangrijk dat u geld gaat investeren maar ook een hoop winst gaat maken zodat u weer nieuwe valuta kunt gaan kopen. Als u een hoop winst kunt maken, wordt de handel in valuta misschien wel uw nieuwe hobby. Houdt daarom currencyconvertor.nlbij de hand en zorgt u er voor dat u de waarde van de Engelse pond kunt berekenen wanneer dat nodig is.

Pond Calc

Voor
Krijgt u
Forex platform